Tilbage fra ferie og 2,5 kg tungere - Travel Junkie

Tilbage fra ferie og 2,5 kg tungere

Det burde være umuligt at tage 2,5 kg på på 5 dage, især fordi det jo er umuligt at tabe dem på så kort tid. Ikke desto mindre er det hvad der er sket på min Mallorca tur – Shit. Jeg havde det godt på fornemmelsen, især da jeg har spist masser af hvidt brød.
Men synes alligevel at 2,5 kg er voldsomt. Så nu har jeg snørret løbeskoene og er tilbage på min 100 dages plan. Forhåbentligt ikke i 100 dage denne gang.
Jeg startede i går, da jeg tirsdag lige havde en 40 års fødselsdag jeg på ingen nåde kunne deltage i uden at indtage lidt rosé.

Måske var det dumt at give efter for trangen til bare at spise ( og ikke mindst drikke ) hvad jeg havde lyst til alle dage, men det var nu en gang hvad jeg havde brug for.
Det var dejligt at drikke et glas bobler eller vin til alle måltider, og bare ligge og dase i solen når jeg havde spist. Jeg fortryder det ikke, og når jeg lige ser mine billeder igennem, kan jeg nærmest stadig smage den spanske ( meget fede ) mad og jeg synes det var det hele værd. Men godt at vi kun var afsted i 5 dage og ikke 14 :-).

 

Et hurtigt blik og man kan se at det er alkoholen og de hurtige kulhydrater som brød. brød og brød der har været synderen på denne tur.
Andre der er med på lige at tage et par uger med sund kost og minus alkohol?

 

 

 

 

Related Posts

3 Discussion to this post

  1. Helle Laursen siger:

    Jep👏🏻👏🏻💪🏻💪🏻

  2. Astrid siger:

    Kender det så godt !! Det hvide brød og vinen, uha det sætter sig omgående 😂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *