Tony´s Østerbro - Rustik Italiensk kvalitetsmad - Travel Junkie

Tony´s Østerbro – Rustik Italiensk kvalitetsmad

Det er sjældent jeg falder på halen over et sted der ikke har fritter, og cæsar salat på menuen, men jeg vil godt gøre en enkelt undtagelse ( de har faktisk også fritter). Lige siden åbningen af Tony´s på Østerbro, har jeg glædet mig til at prøve konceptet. Jeg kender det fra Tonys i Havnegade, men efter at have luret med på Instagram og set hele ombygningen af det gamle Park (fra byggerod til de færdige lokaler), måtte jeg selvfølgelig prøve. På trods af at det jo ikke er København K.
Jeg er ikke skuffet, faktisk kan jeg stadig ikke få armene ned over maden og prisen. Jeg forstår mig ikke på økonomi af nogen som helst art ( spørg bare min kæreste), men jeg ved at det her koncept er en god deal. 3 retter for 200, -Øh ja tak!

Jeg er unormalt begejstret for den forret jeg smagte der, kaldet Arancini, på godt dansk Risottokugler. Den er endnu ikke på kortet, vi havde bare set på Instagram at den var blevet prøvesmagt, og vi mente klart at vores mening skulle med. Så vi fik lige sådan ” en kugle” hver. Den er godkendt skulle jeg hilse, og sige og jeg vil ha 2 selv næste gang!

 

Forret

Vi kørte helt klassisk forretter Insalata Caprese og Vitello Tonato. Lækkert med en samlet mozerellakugle i en lidt mere rustik severing end man ellers ser. Nu bliver jeg sur næste gang jeg kommer hen et sted hvor de har skøret det hele i pæne skiver.

Hovederet

Jeg valgte Broccolini pastaen af to grunde. Jeg spiser kun pasta når andre laver den til mig, så det var jo oplagt. OG jeg var på en kødfri menu – bare sådan for sjov! Når man ikke på den måde er vant til at spise pasta, er det jo en god stor portion og Jan valgte Risottoen, som jo heller ikke på den måde er en let ret. Jeg måtte levne og det var ikke pga. smagen som var fantastisk. Jeg kunne simpelthen ikke spise mere.
Ordet italiens bondemad ligger lidt på min tunge, men det kan hurtigt få en negativ klang i nogens ører, og det er ufortjent for det var godt. Jeg er ikke vild med italiensk når der går for meget Calzone og spagetti bolo i den, men det her var verdensklasse.

Dessert

Mærkeligt nok har man, selvom man er stopmæt altid plads til dessert (i hvert fad noget af den). Og nej det var ikke mig der fik den pæneste ( Strawberry cheesecake)  …. Jeg fik is, som jeg på forhånd vidste at jeg ikke kunne spise. Så jeg tog selvfølgelig alt drys mm i de første mundfulde. Men hvis man skriver hasselnøddeis med saltet karamel, nutella og hvid chokolade på menuen er man selv ude om at folk spiser toppings først 😉


Det er nogle år siden jeg, ja faktisk 12, siden jeg boede på Østerbro men dengang og stadig har der været brug for et sted som dette. Og vi skal ikke glemme at naboen bliver Madklubben Østerbro. 2 perler i samme bygning. Og selve bygningen, indretningen er jo en historie i sig selv, men den vil jeg lade en anden om at fortælle da det er svært at tage gode billeder af lokalerne en lørdag aften i august 🙂

Se menuen og flere billeder af Tony´s Østerbro  her

 

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Belinda siger:

    Ikke København??😱 Det er 2100 K-ø-b-e-n-h-a-v-n Ø🤣🤣du mener formentlig, at det ikke er Kbh.K.
    Og enig – et herligt sted

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *