Travel Junkie på Bo & Co - Travel Junkie

Travel Junkie på Bo & Co

Der har været lidt stille på bloggen. Jeg har haft travlt, men nu er jeg så småt ved at være tilbage til normalen og så faktisk ikke. Jeg har nemlig startet et nyt projekt med Andreas Bo. Vi startede allerede med at tale om denne her ide for et år siden. Faktisk da vi var til Beoynce koncert. Man kunne læse i Ekstrabladet at Andreas var til koncert med sin nye assistent ;-). Min rolle er dog en lidt anden. Jeg er nemlig ansvarshavende redaktør samt CEO ( jo jo flot lyder det da) på vores nye platform Bo & Co. Du kan læse mere om hvad det hele er for noget, og allerede kigge lidt rundt på siden lige her.

Der vil være “børnesygdomme” her i starten, og jeg arbejder hårdt på at få det hele perfekt inden længe, men lige i det her tilfælde er perfect the enemy of done.

( billedet lånt af ekstrabladet.dk)

Man kan vel egentligt godt se på billedet at vi pønser på noget.
Nu har vi endelig fundet det format der passer os, og fået en masse spændende mennesker med på ideen. Så det er altså ikke kun Andreas Bo og jeg, I kan møde derinde men en masse andre sjove, kloge, dygtige og ja endda i n
ogle tilfælde kendte mennesker. Vi er i den spæde start, men fra i dag af kan I forvente en ny artikel hver eneste dag.
Det er Comedy, det er rejser ( heldigt), det er mad&vin. Det er spændende erhvervsfolk alt inden for livsstil. I kan godt glæde jer også mændende. Vi håber sådan på at det er et medie som de moderne mænd godt gider.

Jeg fortsætter naturligvis med at skrive her på Travel Junkie ligesom før, men nu kan i altså også læse rejseartikler og andre spændende ting på Bo & Co. Ses vi?

 

 

Related Posts

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *