5 Rosé spots in my hood - Travel Junkie

5 Rosé spots in my hood

Når man nu først skal på tur igen om lidt over en uge  dage må man jo tage til takke med København i de her dage, og det kan jo for så vidt også være fint nok. 9 måneder om året er jeg lykkelig for at bo i en by lejlighed men de 3 måneder ( ja det er optimistisk sat) der er godt vejr, er det en varm fornøjelse. Vi har ingen gård men jeg bor jo lige i hjertet af det hele. Jeg har de sidste dage prøvet at finde steder at arbejde, udenfor men i skygge. Det er ikke gået helt vildt godt men jeg har  gengæld fundet 5 perfekte steder at indtage et glas Rosé OG det må jo også tælle for noget.

Last week I was in Copenhagen all week. The weather was great so I spent every afternoon drinking rosé somewhere cozy. Here´s my list

#1 Toldboden
Her er der både læ men også blæst hvis man er blevet godt varm. Man kan tage liggestolene helt ud til vandet og få lidt vind i håret. Bonus man kan tage sin hund med, så den også kan få lidt luft. Og der er udendørs bar så hvor man kan hente sine drikkevarer.
Toldboden
Near the water with possibility for some wind on a hot day. Great place for people watching and sunbathing. And you can bring your dog 🙂

 

#2 Illum Rooftop
– Dejlig udsigt over byen. Og ellers dejlig Rosé og dessert ( Læs indlægget her).Illum
Great place with a new concept. If you are in Copenhagen and visit Illum, you should try this place.

#3 Babette – Guldsmeden.
Der ligger det hyggeligste lille hotel lige skråt over for mig. De serverer kun organic food -Det hele er meget lækkert. Det blev godt nok til et glas hvidvin istedet for Rose. Eller faktisk to.
13383614_10153682764462947_1266748907_o
J
ust across the street from me. Great place all organic. Also the rooms are great but that´s another story.
#4 Nebbiolo
Der findes jo et hav af steder her og Cavabaren er altid hyggelig men torsdag da jeg lige skulle catche up med en veninde blev det bare til et glas fra en af de lokale vinbarer på en bænk udenfor – SÅ hyggeligt.
13323682_493793744151004_8963423784635672154_o
( Billedet er lånt fra Nebbiolos facebook side)
This wine bar has become one of Copenhagens best place to have a glass after work. It´s casual but the sure do know their wine. The location is great and there is afternoon and evening sun.

#5
Den billigste option er selvfølgelig at hente et tæppe og finde den nærmeste rosépusher og en græsplæne… Også hyggeligt!
Kastellet

The cheapest option. Buy a bottle of rosé. Bring a blanket, your best friend and some glasses. If you’re lucky your friend don’t drink wine.

Må dog indrømme at det glas der smagte mig allermest, var det jeg drak i sommerhuset i weekenden. Sommer, sol og rose – Jeg elsker det!

 

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Lars Gaba siger:

    Bare ærgeligt, man ikke kan købe ordentlig rose i DK. Ofte finder man 4-5 forskellige og ofte billige Spanske der på ingen måde efterlader et godt indtryk.
    Rose er Sydfrankrig, som laver verdens bedste roser., men desværre sværer, at finde i DK.

    • marianne siger:

      Du har ret! I mellemtiden har jeg dog fundet et godt sted Torvehallerne. Der er nogle af “vinboderne” hvor du kan købe et glas og sætte dig ud i solen med det. Noget for enhver smag og til en overkommenlig pris.Det er mit nye rosé sted 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *