Copenhagen Summer Nights - Travel Junkie

Copenhagen Summer Nights

Det gik op for mig i går sidst på eftermiddagen, at jeg nærmest ikke har set Josephine siden vores Thailands tur og Mascha heller ikke- Det kan man jo så lige tænke lidt over….. Derfor skrev jeg i går, sådan lidt på chancen, til Mascha om hun ikke kom ind til byen, og heldigvis var hun lige ved at skrive til mig. Så vi mødtes på Illum Rooftop og skulle jo lige have catchet up. Jeg har jo været på Mallorca og hun er i fuld gang med at flytte.
Vi startede ud med at være mega sunde og spise en salat, men da vi så dessertkortet slog det klik for os. Folk der kender mig, ved at jeg nærmest aldrig spiser dessert ( jeg intereserer mig mest for desertvinen) men Pizzadej med nutella og sukker lød altså lige lidt for fristende. Jeg havde lidt hemmeligt håbet at jeg ikke ku lide det men av av av. Lige dén der dessert kommer jeg nok til at bestille snart igen.
13334252_10153670606697947_1930359198_o

13321140_10153670606812947_606841886_o

Man kan blive enige om mange ting, når man sidder der i aftensolen og drikker rosé – især efter andet glas, og vi fandt ud af, at den mest passende indflyttergave jeg kunne give Mascha, jo selvfølgelig er en vinkøler. Sådan en helst med plads til 2 flasker og på stativ. Vi så sommeren for os på drømmesenge i Maschas have. Hvor vi måske lige får ordnet lidt kontorarbejde i ny og næ med lidt kølig rosé. Det bliver godt.. og mere overskueligt end at køre op i sommerhuset, som jo så for øvrigt også er lejet ud det meste af sommeren. Så ja indflyttergaven bliver ikke en overraskelse, men til gengæld er den helt sikkert i brug fra første dag. Så jeg må hellere komme afsted og finde en og et par flasker ville vel også være passende.

 

Related Posts

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *