Loft Gastro Grill - En varm anbefaling - Travel Junkie

Loft Gastro Grill – En varm anbefaling

Jeg har en anbefaling… nej faktisk har jeg to men lad mig starte med den første. Der handler om dejlig  mad og vin. Jeg besøgte i går LOFT Gastro Grill sammen med Mascha. Det er virkelig sjældent at jeg bevæger mig uden for bygrænsen, men igår var en undtagelse. Jeg er egentligt ikke vild med storcentre. Lige meget om det et Fisketorvet, Fields eller noget helt 3, og jeg ved at flere har det på samme måde. Og det er synd for denne nye restaurant som ligger helt oppe på toppen af Fields er virkelig god. Om du er til kød, fisk eller grøntsager er ligemeget. Der er masser at vælge imellem. Tjek den skønne menu her.
Vi besluttede os for at bestille mange småretter ( og ja jeg mener mange )  og ikke bestille hovedret. Og det ser måske lidt voldsomt ud sådan når det står der på bordet. Jeg kan afsløre at ingen gik sultne fra bordet. Jeg var mæt, da Mascha sagde at nu skulle vi ogå have dessert, og jeg sagde da bare ja ja for jeg tænkte at nu kom der nok en lille tapasagtig dessert … hvorefter der kommer hele 3 desserter TIL HVER!!!  Og fik jeg nævnt at Mascha kom i tanke om, at vi nok godt også kunne spise en hovedret. Godt nok kun til deling….såeh.

12674394_10153408358362947_1167118223_n

Jeg elsker lokaler med højt til loftet. Det kan sagtens være intimt og hyggeligt alligevel, og så føler man ikke man sidder helt så klemt. Ja og så er jeg jo en sucker for småretter/tapas. Jeg kan ikke forklare hvorfor, men det er som om man kan drikke mere vin til … et glas til hver ret… eller noget.

Jeg tror faktisk godt den kan komme på den liste, jeg er ved at lave om gode uformelle gode steder til  Valentines. Når vi nu har taget den tradition til os. Vi gør det aldrig helt sådan 100% vel… Vi tilpasser det, så det bliver dansk …( nå det er andet indlæg), for som sagt er det en lånt tradition, der er hyggelig hvis det bare handler om at lige huske at hygge om hinanden, og give lidt ekstra opmærksomhed den dag. Den falder ovenikøbet på en søndag i år, så man kan jo starte med at servere morgenmad på sengen Og ja det var min anden anbefaling.
Jeg synes restauranten er både familie, veninde og par venlig. Jeg er fan.

Og ja jeg har faktisk også en lille mental note til mig selv. Lad aldrig Mascha bestille desert… eller vin :-).

 

Related Posts

Discussion about this post

  1. mormormedstiletter.dk siger:

    Hold da op en masse mad til to!:-) Men I er jo også et par aktive piger, så det er nok hurtigt forbrændt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *