Københavns restauranter

ps bar & grill

Jeg er jo lidt af et madklaver og elsker god mad. Især når andre laver den til mig. Jeg har mine stamsteder, og alle der kender lidt til mig og bloggen ved, at jeg kommer en hel del på alle Madklubbens Restauranter. De passer enormt godt til mit temprament, og jeg synes virkelig at man får noget for pengene.
Anyway så havde jeg i sidste uge bestemt mig for at prøve noget andet, og jeg var ude i byen både onsdag tordag, fredag og lørdag og slet ikke på nogle af mine stamsteder.

Onsdag – Gorilla
restaurant gorilla

Min veninde Tine ( ja hende den tjekkede) havde bestilt bord på Gorilla i Kødbyen. Jeg kendte det ikke, og synes at det var svært at bedømme ud fra menuen. MEN det var virkeligt godt, og vi havde en god aften med pigesnak og det var sgu tiltrængt!
Jeg fik 3 små retter. Rørt krabbe, falaffel og en lobster roll… lyder det sært? Det var fantastisk!! Og så selvfølgelig en skøn hvidvin til. Du kan se menuen her. Betjeningen var smilende og venlig. Ikke for posh nærmest lidt hipster, men på den fede måde.

Torsdag – Bar Central
Torsdag var det Bar Central – Det gamle cafe Zeze. Havde hørt blandede anmeldelser og var skeptisk MEN blev positivt overrasket. Det var virkeligt lækkert – Min veninde fik selvfølgelig noget der var bedre end mit :-(. Vi fik noget artiskokværk til forret og derefter var det porcheret torsk og noget blæksprutte. LOVE LOVE LOVE. Jeg skal ha det der Torsk næste gang. Super venlig og opmærksom betjening.

Bar C

Fredag: Mash
Jeg er vild med kød og fritter og generelt også med Mash. Måske var vi bare uheldige den fredag, men hold nu kæft et par sure madammer, der står i modtagelsen eller hvad man kalder den. Vi har bestilt bord, men de kan ikke finde os, og på trods af at vi har en bekræftigelse på sms, er de skeptiske. Vi får så et bord i slipstrømmen af gennemgangere, tjenere osv. Maden var for så vidt udemærket ( glimrende kød) men sådan et par finker kan sgu ødelægge appetitten.

Mash

 

Lørdag: PS  Bar & Grill
Jeg er faktisk ret vild med det sted!!! Mest i weekenden hvor der er gang i den. God mad, gode menesker og virkelig god musik.
Jeg bestilte mørbrad med fritter og bearnaise… samme som på Mash dagen før. For sammeligningens skyld. Det var fanmde godt!! God bøf, bedre fritter og meget meget bedre bearnaise. JEG ELSKER SOVS!! Er man ikke til de tunge retter, er der mange skønne småretter – tapasagtige. Der er virkeligt noget for enhver smag. Men det er ikke et sted til romantik og intimitet.. Just saying.

 

ps bar & grill

Jeg er ikke kræsen og man kan servere nærmest alt for mig, men et surt fjæs eller endnu værre en arrogant attitude har jeg svært ved at få ned.
Denne uge holder jeg mig til mine stamsteder The Union Kitchen og Clarrods… more to come

 

Related Posts

Discussion about this post

  1. Mads siger:

    Gode anmeldelser.

    Jeg kan anbefale dig at prøve Retour Steak på Ny Østergade. De laver super gode steaks og en verdensklasse bearnaise sauce. Og det er et plus at det ikke er så overpriced som på MASH.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *