Kom med mig på Sightseeing fra oven - Travel Junkie

Kom med mig på Sightseeing fra oven

Jeg går rundt om mig selv herhjemme i Bredgade. Frem og tilbage op og ned ad gangen som en løve i bur. Man kan for alvor sige at Travel Junkien har seriøse abstinenser. Og det er jo IKKE fordi jeg ikke kommer nogen steder vel, og der er heller ikke rigtigt nogen, der synes det er sådan rigtig synd for mig, når jeg beklager mig over at sommeren skal tilbringes i København.
Jeg har godt nok masser af arbejde med to store redaktionelle opgaver, men det kunne jeg sagtens klare under sydens sol. Det er gjort før!! Siger det bare.

Men jeg har jo som før nævnt, sat mig for at give København lidt mere kærlighed denne sommer, og jeg tager derfor mandag eftermiddag en flyvetur med Nordic Seaplanes henover Københavns tage. DEt er da en god start og vel meget passende at jeg får lidt luft under vingerne samt overblikket. Jeg glæder mig til at se København fra oven.
Nordic seaplanes laver nemlig sightseeing tours hele sommeren både fra  København og fra Aarhus. Udover det er der faktisk sommerpriser hele juli måned på turen fra København til Aarhus ( ja også den anden vej selvfølgelig – skal ikke risikere at strande ). Men jeg vil til enhver tid foretrække turen på 50 min i sådan en sag fremfor toget eller bussen til Aarhus.

Nå men måske du har lyst at komme med på den her flyvetur. Det er mandag eftermiddag og på en halv time kan du sammen med mig lige få overblikket over vores by.
Skriv i kommentarfeltet hvis du vil med og ikke mindst hvorfor:-)
Jeg finder en vinder allerede i morgen så skynd dig

 

 

 

Related Posts

3 Discussion to this post

 1. sine siger:

  Simply because I’m worth it and deserve it! Er single MOM i bedste stil og trænger virkelig til at se det hele sådan lidt oven over al ting! Og findes der noget bedre end at ku vinke ned til vores lille verden og tænke ” Yes, this is LIFE! Jeg ville klappe i mine hænder hele vejen rundt af bare begejstring!

 2. Pia Secher siger:

  Er tilbage i København efter 13 år ude i 5 forskellige lande
  Vader Kbh tyndt
  Kunne være fedt at opleve Kbh fra oven
  Har 5 børn og en passioneret ivrighed ift at opleve

  Mvh Pia

 3. Trine Dunois Scheel Grandt siger:

  Min svigerfar er så vild med vandflyveren, at hver gang den flyver over hans hus, følger den på “fight tracke”! Hvis jeg vandt ville jeg helt sikkert invitere ham på en tur 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *