One stop - Illum - Travel Junkie

One stop – Illum

Kender I det der med at stresse rundt 100 steder for at købe alt muligt man lige mangler til en rejse? Jeg er for lang tid siden  stoppet med “det køber vi når vi kommer frem” ideen – Det går aldrig godt. Derfor tog jeg lige en tur i Illum. Der er sket en del der det sidste år, og jeg ka godt li den lidt mere internationale følelse det har fået. Men jeg er jo også en sucker for f.eks Selfridges i London. OG så har de den største Humac butik i dk.
13210935_10153626414542947_1663882073_o
Der blev shoppet kosmetik travelsizes i Sephora og kigget på badetøj. Jeg kom lige en dag eller 2 for sent til den promotion de kørte med 20% på badetøj, så har derfor skrevet mig op til deres nyhedsmail. Jeg forestiller mig at der kommer nogle gode tilbud.
For at være helt ærlig er jeg ikke helt pjattet med nyhedsmail, synes det kan blive lidt for meget MEN Illum har bare efterhånden fået så mange af de ( desværre) dyre internationale brands jeg elsker…. og så vil jeg altså godt vide hvis der f.eks er 20% på noget. Jeg fik jo et par gode sko på den konto for nogle uger siden.

Du kan skrive dig op til nyhedsmailen her via deres hjemmeside.

Efter at jeg havde shoppet lidt havde skulle jeg spise middag oppe på Illum Rooftop. Der ligger en masse restauranter samlet under ét tag. Der var officiel åbning den dag så der var masser af mennesker og god stemning. Vi spiste på Skagen Fiskerestaurant og det var virkelig lækkert.  Vi sad indenfor da det var lidt køligt, MEN jeg tror virkelig der bliver rift om pladserne udenfor her i løbet af foråret og sommeren. Lige et glas rosé der på toppen af København Ja Tak!
Illum Rooftop
Hyggelig middag i godt selskab og ikke at forglemme ny yndlingsvin.

Related Posts

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *