Tilbage i Kbh. K - Travel Junkie

Tilbage i Kbh. K

De sidste 4 dage har jeg været tilbage i Kbh K. Ikke i lejligheden men til diverse arrangementer. Torsdag var jeg til åbningen af den nye Reflections Icebar.
Fredag til fødelsdagsfest hos Bigum og Co som blev holdt på en lille bar overfor Torvehallerne Bootleggers. Vejret var skønt og drinksene lige så. Årets første Aperol Spritz blev indtaget og en Tropical et eller andet lige så.

Lørdag blev det til et spontant møde med en veninde fra Jylland, og vi var lige et smut i Louis Vuitton og kigge. De har fået nye dufte… eller dvs. i efteråret. Men vi fik lige den helt store gennemgang af den meget søde ekspedient samt et par prøver med hjem. Der er noget for enhver smag, men mine favoritter er Apogèe og Rose des vents, der begge er meget sommeragtige. Den ene med roser og den anden noget Jasmin.

Søndag var der Marathon og selvom jeg bor på Bryggen lige nu, skulle jeg da vanen tro ind og heppe. Jeg har meget stor respekt for det dér. Vi stod klar med råb og vingummibamser ved 38 km ( Esplanaden ) til dem vi kendte.
Der var god stemning, sol og trommer, hvilket Vegas bare ikke gad. Han var godt utilfreds med hele situationen og gøede højt men det virkede bare som om han også heppede. Men altså folk der løber rundt i gaderne til ingen verdens nytte .. og så må man ikke engang løbe med. Så er det altså bedre at ligge på kajen og holde øje med bådene.

Selvfølgelig var der flest mænd i det første store felt men de få kvinder jeg så fik lige et par råb om GirlPower med på vejen.   

Det car hårdt at se på al den løben rundt så der måtte lige afsluttes med en frokost og et glas på Illum Rooftop. Når vejret er godt er man altså bogstaveligt på toppen af verden der. Men jeg har jo også noget med Rooftops og Illum er klart en af favoritterne
Det har været sådan en hyggelig weekend men der er røget flere genstade ned på de sidste 4 dage end de sidste 3 måneder. Så de næste dage står den på broccoli og masser af vand. Det var dog det hele værd og jeg gør det igen meget snart. Men indtil da er der nu også meget hyggeligt herude på øen.

 

Related Posts

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *