Inflight Entertainment - Travel Junkie

Inflight Entertainment

På lørdag har vi en lang flyvetur til Puerto Rico foran os. 10 timer! Vi skal flyve med Norwegians 787 Dreamliner, og jeg ved heldigvis, at der er god underholdning om bord. Ikke i form af dansende stewardesser eller lign. Men der er gode film og TV-Shows. Jeg har været inde og tjekke hvilke film jeg kan se. Det ligner at der kører noget Brad Pitt kavalkade. DET skal da tjekkes ud om ikke andet så bare yndlingsscenerne fra filmene. Det er en dagsflyvning, og derfor er mine chancer for at falde i søvn ikke specielt gode. Så jeg er godt forberedt med diverse Playlister og bøger på telefonen.
Jeg er addicted til følgende 3 app´s når jeg rejser:

Mofibo onlinebøger. Både til læsning, men også lydbøger. Jeg har downloadet ” Den Hemmelige  Kvinde” og skal måske lige have en mere med. Nogen der har nogle gode boganbefalinger? Så kan jeg helt sikkert finde den på Mofibo. Jeg er til drama og selvbiografier og den slags Og selvfølgelig rejsebøger.

Spotify er også godt! Man skal bare huske at downloade sin Playliste så man kan høre den selvom man er offline ( ja jeg taler af bitter erfaring). Festlig Playliste jeg har lavet ik. Jeg er Nede Mette i hvertfald.

OG så er jeg begyndt at spille Wordbrain. Det var jo mega let i starten men jeg kæmperlidt med det nu må jeg indrømme. Jeg er kommet til “aben” hvis det siger nogen noget og det er rigtig svært.

H
usk at følge mig på Instagram @traveljunkiedk og se daglige stories fra turen.

Related Posts
Imeeden Tan Optimizer 1

2 Discussion to this post

  1. Jannie siger:

    Hej Marianne.
    Håber I nyder det. Forslag til bøger; “Ser du månen, Daniel?” og “Hanan, Syrien”. God fornøjelse, knus Jannie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *