2 is company 3 is a crowd - Travel Junkie

2 is company 3 is a crowd

 

Efter at have flyttet min blog herover  til Blogly er der desværre faldet nogen læsere fra, men der er heldigvis kommet en masse nye, og derfor poster jeg dette indlæg fra den “gamle” blog her på bloggen. Det er public service hvis du skal rejse med din mand/kæreste og en af hans venner…

Når man rejser til de varme lande med 2 mænd/fyre/drenge,  hvad vi nu skal kalde det, kan man sagtens få en god tur, man skal bare huske følgende regler:1) Det er ok at kommentere på alle piger man ser. Dette gælder naturligvis ikke for mænd. Faktisk er det bedst, hvis man lader som om de slet ikke er der.

2) Det er helt normalt at man bruger meget lang tid på at kigge på varer man ikke har råd til. Speedbåde, Rolexure m.m. Derimod at bruge 5 minutter på at kigge efter modesko, der rent faktisk kan komme med hjem. Det skal man ALDRIG gøre, for dem kan man jo bare købe på nettet jo.

3) De er konsekvent sultne og kan altid klemme en “lille” pizza ned.

4) Tapas er ikke et “rigtigt” måltid.

5) Man er ikke en rigtig kammerat med mindre man giver detaljer om sit sidste toiletbesøg.

6) Man skal sætte sig ud over at den ene af de to mænd rent faktisk er ens kæreste, og bare lade som om han er en gammel klassekammerat – Alle parforholdsregler gælder ikke når man har en ven med.

7) De elsker at have en plan og det er fint at man tager førertrøjen og fortæller hvor de skal gå hen og hvad de skal spise. Hvis det er muligt må man gerne lægge tøj frem til dem hver morgen. Især da de sjældent har så meget selvindsigt at de ved en hvid t-shirt ikke holder dagen ud.

8) Vil du ha ferieminder i form af billeder må du selv tage dem eller snyde dig til dem. Et godt råd kan være at stille sig foran et billede af en berømt fodboldspiller eller en smart bil.

Spøg til side – Vi have en fantastisk tur til Mallorca og jeg er i fuld gang med et indlæg om vores 4 dages “getaway”

 

Related Posts

Discussion about this post

  1. mormormedstiletter.dk siger:

    – og de regler gælder så uanset alder, kan jeg hilse og sige;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *