August getaways - Mallorca - Travel Junkie

August getaways – Mallorca

Så gik juli, og der er en uge tilbage af den famøse “industriferie”. Der er stadig stille i byen og det er dejligt, men også lidt et slag i ansigtet på os der ikke har holdt ferie. Vi bliver mindet om det hver dag. Men lad os ikke glemme at august byder på mange muligheder og endda til rimelige penge. Jeg er jo tosset med Mallorca, især når jeg skal holde ferie og slappe af.  Jeg rejser så meget og skal hele tiden forholde mig til nye ting og derfor er det dejligt at komme tilbage til noget man kender som jeg kender Mallorca. Jeg kan sproget, kender kulturen og har været mange steder og ved hvor jeg skal gå hen og spise – Er man væk 5 dage er der ikke rigtig “tid” til at gå forkert særlig mange gange.  Jeg har valgt at søge på dagene/weekenden omkring min fødselsdag.
De sidste mange gange jeg har været på Mallorca, har jeg boet på et hotel lidt i udlanten af Magaluf. Jeg har skrevet om det her, MEN den optur jeg havde over det hotel er ved at være på retur. Da det desværre er blevet oversvømmet med fulde englændere der på en eller anden måde dominerer hele området, og da det i forvejen havde en lidt uheldig placering men “vandt” point på selve hotelområdet, er det tid til at prøve noget andet. Jeg har immervæk også boet der 8 gange.

Så jeg har undersøgt sagerne og er kommet op med følgende alternativer til mig og jer selvfølgelig.
Jeg er altid på en tur i august lige omkring min fødselsdag og jeg har derfor søgt på den sidste weekend i august.

Mallorca: 25/8-2016 – 30/8-2016  – Fly pr. person med Norweigan. 810,-
Der går et morgenfly fra Kastrup kl. 06.00 kl lidt over 10 kan man bade i havet hvis alt går efter planen. Det kræver dog nok en middagslur indlagt i programmet.

RD Portals de Mar 
-5 overnatninger på RD Mar De Portals 6400,- ( den billigste pris jeg har fundet – Jeg anbefaler altid at tage kontakt direkte til hotellet for et scoop)
Jeg kender ikke dette hotel men har fået det stærkt anbefalet. Det er lidt en joker, men jeg er meget tæt på at booke det.  Jeg holder jer naturligvis opdateret.

– Helt perfekt location tæt på min yndlingshavn Puerto Portals ja i gåafstand faktisk.
– 10 min i bil og så er man i Palma.
– Stadig lidt ukendt og derfor ikke oversvømmet med danskere. Det ligger i et lille beboelsesområde.
– Prisen
– Hotellet er denne vinter total renoveret og har fået et mere contemporary look.
– Adults Only
Total pris for denne tur 8000,- for 2 personer.
( Jeg har taget 5 nætter pga at jeg ikke vil rejse hjem på min fødselsdag – en forlænget weekend ville mere være fra Torsdag til Søndag og det ville man kunne få til den nette sum af ca 5000,-)
Bonusinfo: Ham der anbefalede mig dette hotel truede mig med alskens ulykker hvis jeg delte det med for mange. Jeg tænker at så er det nok et udemærket sted. Hvis man sådan vil have det for sig selv.

RD mar de Portals

Barcelo Albatros Illetas.
-5 overnatninger på Barcelo 7700,- ( den billigste pris jeg har fundet – Jeg anbefaler altid at tage kontakt direkte til hotellet for et scoop)
Også dette hotel har jeg fået anbefalet og denne gang af en person der kender mig og min smag særdeles godt. Så det har jeg ingen problemer med at anbefale eller booke. Det ser skønt ud og er rimeligt til pengene.

– Ligger tæt på Cas Catala og min yndlingsrestaurant.
– 10 min i bil og så er man i Palma.
–  10 min i bil og man er i Puerto Portals
– Del af en stor kæde, der kan opnåes rabatter og fordele med et loyalitetsprogram.
– Ligger helt ud til vandet i et stille og roligt område
– Adults Only
Totalpris for denne tur 2 personer 9300,-

Barcelo

Puro Hotel
– 5 overnatninger på Puro Hotel 12700,-
Har man ekstra i budgettet og er det sidst i august først i september er Puro Hotel rigtig lækkert. Det ligger lige midt i den gamle bydel i Palma, og jeg synes det kan være varmt lige midt på sommeren og man får ikke glæde af den meget lækre tagterasse. Men hotellet har sin helt egen meget lækre beachclub lidt uden for Palma og man kan hver dag tage en lille shufflebus derud og hjem. Husk og bestille både bus og solseng – der er rift om pladserne. Om aftenen er man tæt på alt hvad Palma by kan tilbyde.
– Ligger centralt lige midt i Palma by.
– Egen lækker beachclub
–  Lækkert design
–  God spa – både på hotellet og beachclubben
– Fantastisk restaurant på Beachclubben.
Denne tur bliver lidt mere kostbar, men hvad ved jeg måske er det tid til at invitere kæresten afsted på en romantisk tur – Det kan ikke blive andet.
Totalpris for denne tur 2 personer 14300,-

Purobeach

Jeg har googlet mig frem til priser på nettet som er tilgængelige for alle. MEN jeg råder som altid til at kontakte hotellerne direkte for en god pris. DET KAN GODT BETALE SIG.

Jeg føler jeg skylder sige at jeg ved mine Mallorca indlæg handler meget om området lige omkring Palma. Jeg kender også mange andre gode steder. Deia, Port de Soller og Santanyi for at nævne et par stykker.
Og er man afsted som familie er der virkelig mange agroturismo steder i bjergene der er anbefalelsesværdige. Søg på Agroturismo Mallorca eller Mallorca Fincas, og der åbner sig en verden af rustik spansk lækkerhed.

Related Posts

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *