Ego - Yoga - Sundhedstur - Travel Junkie

Ego – Yoga – Sundhedstur

Jeg skal om ikke så længe på yogaretreat – Helt alene. Jeg trænger til at slappe af, og tænke tænke tænke, og gøre noget godt for både krop og sjæl. Lyder det lidt “fodformet” ? Well det er det endt med IKKE at blive. De første retreats jeg kiggede på var på Ibiza og der var meget lilla og gult. Sådan både på interieur fronten og i buffeten 😉 Så jeg er endt med at bestille et helt andet sted. Stadig Spanien men i nærheden af Marbella et sted oppe i bjergene. Man er nærmest strandet der, men det gør ikke noget . Se lige hvor fedt det ser ud. Jeg spekulerer lidt i deres udvalg af Rosévine men ellers må jeg jo medbringe en flaske.

Der kan ske 2 ting. Enten kommer jeg til at kede mig helt vildt og opdatere bloggen flere gange om dagen i en uge. Eller også kommer jeg totalt i “zen” og I hører intet fra mig 😉
imagegen-3.ashx

imagegen-1.ashx imagegen-2.ashx

Related Posts
shanti marbella4

Discussion about this post

 1. Mia Andersen siger:

  Jeg får lyst til at udfordre dig til at tage afsted uden mulighed for at gå online. Tag en notesbog med og skriv ned old school. Del det med os.
  Jeg er Så misundelig. Jeg ville ønske at jeg havde tid / råd / mulighed.
  I dare you.. ❤ life actually does go on offline. Selvom man ikke altid skulle tro det. Og det var ikke ment som en hentydning.
  Jeg er meget misundelig.
  Mia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *