Tid til mig! - Travel Junkie

Tid til mig!

Jeg har tjekket ud og er taget på retreat i Spanien. Jeg har været her før (i foråret) og var vild med det.

Denne gang gør jeg det lidt anderledes. Jeg har sammen med manageren herfra, sammensat fire hele dage fyldt med aktiviteter jeg elsker. Yoga, løb, vandreture, pool tid, læsning, skønhedsbehandlinger og god mad . Jeg tror faktisk også der er lidt vin – Det ved hun i hvert fald jeg godt kan lide 😉 Og selvfølgelig skrivetid.

Jeg har stemplet ud fra den forestående flytning, en lidt stresset jobsituation ( HVORFOR VALGTE JEG AT BLIVE SELVSTÆNDIG??), vasketøj og hundeluftningmm , og det TRÆNGER jeg til. Selvom det er en totalt ego tur, er det skam stadig arbejde. Jo jo jeg skal skrive om stedet og ydemere skal jeg hjælpe dem lidt med deres Instagram profil som virkelig trænger til en kærlig hånd. Hvis I nu er søde og vil tage lidt a byrden kunne I jo gå ind og følge dem eller smide et like på det ENE billede de har på profilen HER. Ja Ja I know men hjælpen er jo på vej. Den sidder i dette øjeblik på flyveren og skriver dette indlæg OG venter på at damen kommer med champagne… eller Cava om jeg må be. Vi er jo på vej til Spanien.

Nå men hvis I kan li sådan noget ,så kig forbi deres profil som forhåbentlig vil udvikle sig lidt i den kommende tid. Jeg prøver selvklart at få billeder af undertegnede ind på pofilen så man virker lidt som en vigtig retreat person.

Jeg er jo lige færdig med min c9 detox. Jeg har godt nok fået lidt junk denne weekend og det ser ud til at min aftensmad i dag er et glas Cava og en pose nødder. Men når det så er sagt, er min krop for en gangs skyld ikke så usund som den eks. var sidste gang. Så jeg har tænkt mig at spise 2 skønne måltider om dagen. De laver virkelig GOD mad og så tage min shake med mit medbragte ”pulver) en gang om dagen. Tror det bliver til frokost.. Nu ser vi.
Vil du følge med i mine dage på retræten ja det er et sjovt ord på dansk) så kig over på min anden blog Travel Junkie.

( Tog lige et par billeder da jeg ankom)

shantisomarrival shantisomfullmoon

Related Posts

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *