Beaute Pacifique nu også til mændene

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/14333321/?claim=wcx5au59ese”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Jeg er storforbruger af Beaute pacifique. Jeg blev præsenteret for det for knapt et års tid siden, og har været solgt lige siden. Jeg har masser af skønne produkter fra andre mærker i skabet, men min faste hudplejerutine består af produkter fra Beaute Pacifique.

Jeg var derfor godt oppe at køre ( ok lad os bare sige begejstret ), da jeg fandt ud af at de havde lavet en serie til mænd.

Jan er jo manden der ikke interesserer sig specielt meget for hudpleje. Han har brugt den samme ansigtscreme i de 11 år jeg har kendt ham, og ikke nødvendigvis hver dag ;-). Derfor fik jeg fingrene i den nye serie, da han havde fødselsdag og han fik hele 4 produkter til ansigtet.

Jeg ved ikke om det forvirrede udtryk var gavens type eller de mange produkter. 4 kan åbenbart godt være voldsomt for en fyr,  der en vant til samme creme morgen og aften og ellers håndsæbe i ansigtet. Det er der altså mange mænd der stadig gør det der med håndsæben. Det må stoppe!

Status er at han har brugt det i 4 uger, og er glad for det. Serien hedder Masculinity hvilket nok egentligt er meget heldigt, ligesom det også er heldigt at den ikke er lyserød eller en anden feminin farve. Det hjælper altså i overtalelsesprocessen. Det kan købes i diverse butikker, men også online f.eks i Matas.

Nu er det vist mest kvinder der læser denne blog ? Men hvis din mand måske ( ligesom Jan) synes det er i overkanten med 4 produkter, så synes jeg du skal nøjes med at købe antiage cremen og ansigtsscrubben, da de er mest aktive.

Du kan se og købe produkterne hos Matas

 

Produktet er givet som gave og indlægget skal vist derfor markeres som sponsoreret. Ydermere indeholder det affiliate links 🙂

 

 

Marianne
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *