De bedste travel sizes til en smuttur

REKLAME: Denne artikel indehlder affiliate links
I næste uge skal jeg på pressetur til Prag. Jeg skal være væk 4 dage, og på trods af at jeg sagtens kunne pakke en stor kuffert, foretrækker jeg at rejse kun med håndbagage. Vi skal flytte rundt og. nogengange går vi rundt med vores bagage i løbet af dagen, og så er det bare ikke fedt at have en kæmpe kuffert med. Jeg kan sagtens have mit tøj og den slags. Den største udfordring ved at rejse med håndbagage, er det dér med væskerne. Jeg aner ikke hvor jeg kommer til at bo, så man kan ikke gå ud fra at der er de ting jeg skal bruge på hotellerne. Så jeg skal have alt med, mit hår egner sig ikke til at blive vasket i sådan en allaround sæbe der nogen ganges findes på hotellerne.

Reglen er :
I håndbagagen er det kun tilladt at medbringe væsker eller flydende stoffer i beholdere, der maksimalt kan rumme 100 milliliter (én deciliter). Man må godt medbringe mere end én beholder i sin håndbagage, men ikke flere end der kan være i en gennemsigtig, genlukkelig pose med et rumfang på én liter.

Heldigvis har mange af de brands jeg bruger lavet travelsizes og det kan rent faktisk lade sig gøre at pakke en pose med de ting jeg har brug for.

Jeg er lykkelig for at mine produkter fra Beaute Pacifique kommer i helt små breve. Det gør faktisk at jeg kan have både rens, dagcreme, natcreme og lidt ekstra fugt til kroppen med.
På sådan en tur aner man ikke hvad der skal ske, og det kan gå fra at være helt low key nogle aftener for så at være meget posh næste aften. Så det der med kun at pakke en tandbørste og en mascara – den går bare ikke. Jeg har siddet én gang for meget totalt underdressed og nærmest uden make-up. Man skal ikke gå ned på udstyr.

Jeg medbringer følgende produkter på denne tur
Ansigtspleje

Udvalgte produkter fra mit Travel Kit. Jeg bruger Beaute Pacifique produkterne hjemme også oge r rigtig glad for dem. De er overkommelige i pris og effektive. Det har jeg skrevet meget mere om her.
Du kan købe Beaute Pacifique i din lokale Matas, men du kan spare penge hvis du handler online. Husk det er Black Friday i morgen  med 20% på alle varer 😉 SHOP HER

Hårpleje

Jeg tester meget forskelligt når jeg er afsted men lige præcis de her produkter fra Sassoon har en god størrelse og de laver også styling i travel sizes. Altid godt med en hårlak. Produkterne finder du her.

Duft

Rituals har mange fine dufte i rejsestørrelser og jeg vælger alt efter hvor jeg skal hen. Den lyse er lidt mere frisk og den mørke krydret. Men de har mange at vælge imellem på deres webshop. De har et ret stort udvalg i Magasin hvis man skulle få lyst til at dufte.

Solbeskyttelse

Jeg har altid troet at den faktor der var i dagcreme eller foundation var nok men det er det IKKE. Så derfor prøver jeg at huske at have en solfaktor med i håndtaskentasken altid. Jeg er glad for den fra Beaute Pacifique og har den altid med men overvejer lidt om jeg skal op i en højere faktor fremover. Den finder du også hos Matas.

Lidt ekstra

Hvis der er plads til mere tager jeg min egen tandpasta fra Lebon med , og gerne en olie af en eller anden slags med. Sådan en olie kan bruges som pleje alle steder. Hår, hud og negle så det er lidt et all in one produkt. Jeg har lige fået denne abrikosolie fra Xellence tilsendt så den prøver jeg. Den kommer i en pakke med 4 forskellige og er en refill så hvis an ender med at forelske sig i en af dem og købe den store kan man altid lige fylde i den lille travel size. Du kan finde Xellence olierne her.

Den sidste ting jeg altid bruger er La Prairie Foundation. Den er helt fantastisk og helt vildt dyr. Jeg bruger den farve der hedder Honey beige fordi den er gul i tonen og jeg trækker rødt op i ansigtet. Jeg købte i mange år virkelig forkert når jeg skulle have ny foundation. Jeg købte dem der var røde i det for at få mere farve, hvilket resulterede i at jeg konstant lignede Miss Piggy i ansigtet. Jeg plejer at købe den i lufthavnen fordi der kan man få den til omkring 1200 kr men jeg fandt ud af da jeg skrev dette indlæg at man kan få den med rabat i Matas hvis man er medlem og det ER jeg. Der er også penge at spare på andre af produkterne. Shop her

Måske  tænker du at jeg mangler en deodorant og evt. en håndsprit. De to ting køber jeg altid på destinationen og efterlader igen.

 

 

 

Marianne
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *