Foråret er her endelig og sommeren er lige om hjørnet

SPONSORERET INDLÆG

For en gangs skyld er jeg klar til foråret. Jeg har jo både været i Dubai og Spanien og slikke sol, så for en gangs skyld skal jeg ikke flashe blege ben i hele maj. Vi har allerede haft et par dage der egnede sig til korte bukser eller kjole om man vil. Og når man har brune ben så tøver man ikke med at vise dem også selvom der måske kun lige knap er 20 grader. Der kom den blærebetændelse 😉
Jeg er jo flyttet, og har nu en tagterasse (altså jeg deler den med andre) hvor jeg kan sole og finde læ. Så sent som den anden dag, sad jeg lige og fik en time på øjet på trappen her. Der er sol hele dagen og også om aftenen. I love it!

Efter at jeg har tabt mig er jeg jo også gået lidt væk fra alt det sorte tøj ( altså jeg har stadigvæk meget), og det er nemmere at bære farver når man er lidt brun. Måske bliver det i år jeg flasher den grønne bikini her. Alt taler for det lige nu.

Jeg tager stadig mine Imedeen Tan Optimizer. Har virkelig været glad for dem og synes at jeg har fået en anden farve end jeg plejer, så jeg fortsætter sommeren over så jeg kan bevare mine brune ben. Det bliver jo alt andet lige nok til et par ture sydpå henover de næste måneder og da noget af det er arbejde er det godt at få det bedste ud af tiden i solen. Jeg ved godt jeg har sagt det før men jeg siger det lige igen. HUSK NU HØJ SOLFAKTOR, DU BLIVER BRUN ALLIGEVEL.

For at få den optimale virkning af Tan Optimizer skal man tage dem en måned før man bliver eksponeret for sol. Så det er ved at være tid til at få hentet dem. Der er 60 i en pakke så der er til 2 måneder. Man kan sagtens få den ønskede virkning og se effekt og resultat på den periode.
Du kan læse meget mere om Imedeen Tan Optimizer og andre skønne Imedeen produkter her.

 

Marianne
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *