Imedeen Tan Optimizer med på tur

SPONSORERET INDLÆG

Jeg har som tidligere fortalt taget Imedeen Tan Optimizer, en måned op til jeg skulle til Dubai for at forberede min hud på solen. Ja i det hele forberede mig på den kommende sommersæson.
Jeg plejer at være vildt dårlig til at huske at tage piller ( Ja Josephine er rent faktisk det heldige resultat af en glemt P-pille). Men når det kommer til noget der kan gøre mig mere og pænere brun, så kan jeg åbenbart snildt huske det. Jeg spiser glad en pille hver dag til morgenmaden –  også i Dubai.

Har jeg oplevet en forskel?
Ja! Helt klart! Trods at vi var i Dubai en uge, var vi kun 3 dage sådan rigtigt i solen,

og hvis jeg skal prøve at forklare hvad det er der er anderledes, er det ligesom om at jeg har sprunget et stadie over, altså det stadie hvor man er rød. Jeg blev faktisk brun med det samme. Jeg har brugt faktor 40 i ansigtet og 30 på kroppen. Jeg plejer af en eller anden grund ikke at få så brune hænder og underarme. Det har jeg nu.

Og så er det altså rart at de er i sådan en pakning her. Man kan nøjes med lige at tage de piller med man skal bruge og ikke slæbe hele kassen med. Og det er stadig meget hygiejnisk. Og pillen i sig selv er jo lille bitte og meget let at sluge.

Imeeden Tan Optimizer 1

 

Jeg glæder mig til at se hvordan farven holder, og håber selvfølgelig at den kan holde længe og indtil min næste tur sidst på måneden til Spanien. Så skal der lige touches op.

Jeg er ærligt ret begejstret for produktet. Min hud er ikke sart på trods af at jeg er blond, og jeg ved ikke hvordan det virker på andre, men jeg forestiller at man vil få samme oplevelse som mig. Med at reducere eller måske helt springe den røde fase over..
Men HUSK solcremen altid og med en høj faktor. Man bliver brun alligevel.
Du kan købe Imedeen Tan Optimizer hos eks. Matas.

 

Marianne
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *