Smukke vipper og forlænget weekend på Mallorca

Jeg skal i morgen afsted til et af mine yndlingssteder i hele verden – Mallorca.

Selvom jeg har rejst meget er det bare dét sted jeg allerhelst vil hen på en miniferie. Det bliver ikke helt ferie for jeg skal lige bruge noget tid på at arrangere et firmaevent, som jeg skal arrangere i sept. Det bliver hårdt. Der er jo mad der skal smages og vin der skal drikkes og den slags 😉

Jeg går sjældent med make-up på sådan en tur, og så er det jo altså en god ting at have “forberedt” sig lidt hjemme fra. Det er jo altid rart med ( drenge læs ikke med her – I tror jo vi er født sådan) nyvoksede ben, reflekser i håret og perfekt mani og pedi. Det er der hverken tid eller råd til, så jeg har fokuseret på det aller aller vigtigste nemlig øjnene. Så jeg har fået sat fine Lash Extensions på hos Aurora Lashes i Valby.

 

vippe extensions

 

Jeg valgte at få lavet den type vipper der hedder Volume, da jeg som sagt ikke går med make-up i solen, og så lidt fordi jeg havde hørt at Sanne som har Aurora Lashes er Danmarksmester i lige netop Volume. Så skulle jeg da ha dem :-). Man kan også få det der hedder single lashes, og så kan man få Lash Lift, hvilket jeg faktisk var svært fascineret af. Læs mere om alle hendes eyelash behandlinger her.

Sanne er så sød og behagelig, og det nåede både at styrtregne og blive til solskin mens jeg lå der på briksen. Rimeligt syret at kunne høre hvor meget det regner udenfor, men ikke kunne åbne øjnene og kigge ( Og ja det er den fine guldmedalje der hænger der).

smukke vipper volume

Udover fine vipper har jeg selvfølgelig, en masse sommertøj og ikke mindst badetøj men OG selvfølgelig masser af solcremer. Det skal man ALDRIG gå ned på. Jeg kan dog mærke på mine ben at på trods af at det ikke blev til en voksning, ville det Klæde dem med en skraber. Er der en der gider fortælle mig hvorfor det er så dyrt??

Vi har jo allesammen vores ritualer inden vi skal afsted på sådan en tur. Hvad er dine?

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

Marianne
Share:

1 Comment

 1. Janne
  13. juni 2017 / 21:55

  Hej
  Jeg tænkte på om du vil fortælle mere om dit vægttab. Jeg står selv et sted og kan ikke genkende mig selv, efter flere børn, trøste spisning, nye rynker og hængende øjne.
  Jeg kunne jo starte med at tabe de syv kg jeg har taget på og se om det gør en forskel.
  Ps. Håber det går godt med din kærlighedskamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *