Travel Junkie´s Københavnerguide in the making - Travel Junkie

Travel Junkie´s Københavnerguide in the making

Grundet min familiesituation som lige nu gør det svært at opretholde min sædvanlige rejseaktivitet, har jeg besluttet mig for et efterkomme det ønske en masse af jer er kommet med (især læsere fra Jylland og Sverige). Nemlig en Københavnerguide.    En lidt mere udførlig guide til hoteller, restauranter, barer og andre sjove ting man kan lave i København.

Jeg går all in på at besøge diverse steder og skrive om dem. Der er kommet et par nye designhoteller (faktisk en del), og der popper en del spændende restauranter op. Jeg er helt sikkert ikke opdateret med alt der sker. Så er der noget nyt og spændende i dit hood -Så fortæl mig det endelig.

Nogen gange glemmer jeg lidt, at jeg bor i hovedstaden af Danmark. Et sted hvor det bugner med gode oplevelser, og at vi sagtens kan være med på verdensplan, både når der gælder hoteller og restauranter.
Jeg får tit spørgsmål fra jer læsere om, hvor I skal spise og bo i København. For at være helt ærlig, er det jo meget de samme steder jeg kommer når jeg er hjemme. Så jeg er slet ikke kvalificeret til at svare. Jeg er i hver meget bedre til at udforske nye steder i udlandet. Det bliver der lavet om på nu.

I kan forvente:

-Skønne Hoteller: Underkategorier, par, business, børnevenlig.
-Restauranter: Morgenmad, frokost, middag
-Der kommer også en sektion med cafemad og bedste steder til pre-dinner cocktails og så selvfølgelig også sjove aktiviteter ( men husk at jeg ikke på den måde er friluftsmenneske).

Er der noget i gerne vil vide noget om så skriv det i kommentarfeltet så prøver jeg at få det ind. Det kan være lige fra spabehandlinger til yogasteder man kan besøge selvom man blot er i Kbh en weekend osv. Mit lokale hood er jo København K, men jeg lover at bevæge mig ud af min komfortzone.

Du kan finde kategorien i COPENHAGEN JUNKIE  topmenuen på siden, og jeg skal gøre alt for at få den spækket med gode steder og at opdatere den hver uge.

Måske tænker du, hvad skulle forskellen være mellem En Travel Junkie Guide og f.eks. Visit Copenhagen hvor man også kan finde diverse oplysninger. Og hvorfor skal jeg læse DIN guide. Well det bliver jo subjektivt da det er min mening, interesser og smag de forskellige steder bliver bedømt ud fra og jeg vil vælge steder ud fra jeres ønsker – så husk nu at skrive til mig!!

Jeg glæder mig til at blive turist i egen by, ikke mindst i december hvor der er jul alle steder. Det kommer næsten til at føles som en lille rejse, men hvor jeg bare hurtigt kan komme hjem hvis der er brug for det.

 

 

 

marianne
Related Posts

5 Discussion to this post

 1. Laura siger:

  Ej hvor fedt! Og perfekt timing 😉 Anders og jeg rykker teltpælene op til januar og flytter, så vi er også ved at strege ting af vores København-liste 😛 På trods af at vi har boet her i snart 10 år, er det meget få seværdigheder vi egentlig har været omkring. Så nu indhenter vi det forsømte!

 2. Marianne siger:

  Hvor skal I 2 skønne mennesker mon flytte hen?

 3. Jannie siger:

  Jubii for tips og tricks i Hovedstaden ;0)

  Hilsen en pige i Provinsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *