Restaurant No. 2 // Flotte retter med skarp udsigt - Travel Junkie

Restaurant No. 2 // Flotte retter med skarp udsigt

Jeg har før udtrykt mig omkring det nordiske mad koncept og at det er blevet lidt kedeligt. Jeg synes altid der er velsmag, men udtrykket er blevet lidt ensformigt. MEN når det er sagt så synes jeg faktisk at restaurant No. 2 kommer ret godt omkring det der med Nordisk mad ;-). Heldigvis da de lover Nordisk luksus. Jeg synes det holder. De gode smage har fået nye klæder. Serveringerne var langt fra kedelige. De var visulet flotte med masser af knald på,  og grundet farve og form kom jeg helt væk fra den der fesne følelse jeg frygter med den nordiske mad – En meget  glædelig overraskelse.

Måske tænker du lige nu – Klap lige hesten Gammelgaard – det er AOC´s lillesøster så selvfølgelig er det godt. Men hør her, jeg er jo subjektiv uden nogen form for formel uddannelse der kan gøre mig til dommer af det her, så forvent intet andet end min ydmyge mening om den samlede oplevelse og hvilken følelse jeg gik derfra med.

Med en restaurant som denne forventer jeg klart at råvarerne er gode, at maden er veltilberedt og at der er styr på vinen. Hvad jeg derimod ikke forventede var den visuelle oplevelse der sammen med smagene gjorde forskellen for mig.

Jeg er jo en sucker for en location der kan få mig til at føle at jeg er i et andet land Og det kan den her. Udsigten er fantastisk og med glas. Høje bygninger og vand for stedet nærmest en futiristisk stemning. Jeg forestiller mig det er helt anderledes i dagslys.

Min ledsagerske Cana og jeg havde glæden af at få nogle af aftenenS retter og vine serveret af  ejeren Christian Aarø som på fineste vis førte os igennem kortet og ikke mindst vinene. En skøn tilpasset ( Cana spiser ikke kød) menu der havde lidt af det hele. Retterne var sgu sexede hver og en, og vinen passede perfekt dertil.

Jeg spiste

2 forskellige snacks

Stenbiderrogn med grillet kartoffelbrød

Kongekrabbe med dildsyltet salat, ramsløg, mandel og solsikkekerner

Pandekage med stegt jomfruhummer, kyllingeskind og agurk

Stegt torsk med hasselnød og jordskokker

 Højreb med rødbede , røget marv og sort peber olie

 Is på birkebark med saltkaramel og chokolade crumble og tærte med sorbet af blodappelsin og hvid chokolade
 

Min favorit ret var pandekagen med jomfruhummer og kyllingeskind – virkelig god.


Man skal lige have i mente at når man kører sådan en menu med dertil hørende vine – Ja så skal man sætte en aften af og ikke være presset af at skulle nå en film eller andet. Maden fortjener at blive nydt langsomt og man er også nødt til at tage den med ro hvis man har sådan en enu foran sig. Jeg var meget begejstret for de første retter, så jeg var ambitiøs og spiste op, og kunne derfor næsten ikke mere da den stod på kød og dessert. Rookie mistake fra min side ikke lige at få et overblik over hele menuen inden start. Jeg ved ikke om jeg havde valgt anderledes da det er svært at levne noget der smager SÅ godt.

Jeg synes stedet egner sig godt til både business & pleasure. Jeg synes bordene står lidt for tæt til en aller første date men kan klart gå efter 3 date 😉 og jeg synes der var rigtig god value for money. Vi byttede lidt rundt for at prøve noget forskelligt men normalt koster 6 retter 475,-  og man kan også vælge a la carte.
Se menukort og bestil dit bord her



marianne
Related Posts

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *