Glamping i det Stockholmske øhav

Jeg var i sidste uge inviteret en dag til Sverige af Scandinavian Detours i samarbejde med Talisker og jeg var ellevild fordi jeg også var med på en lignende tur sidste år som var virkelig god og jeg tænkte lidt ved mig selv at det nok ville blive svært at overgå. Men mange tinge spillede ind ( at jeg virkelig trængte til at komme væk, at vejret var bedre, og maden var simpelthen fantastisk) så det endte med at blive en endnu bedre tur end jeg havde turet håbe på, og det gør noget helt specielt ved krop og sjæl at være i naturen på den måde.

 

Lad mig lige kort forklare konceptet, for du kan nemlig også opleve det skulle du have lyst og er lidt hurtig med at få fat på billetterne for der er nemlig kun 2 mulige overnatninger du kan booke med lige præcis det her program.

Det hele foregår en times kørsel udenfor Stockholm i det Stokholmske øhav på Øen Fejan og det der hedder Fejan Canvas hotel. Du bor o et virkelig fint telt med rigtige senge og får mad lavet af den danske kok Mikkel Karstadt og dertilhørende whisky drinks lavet specielt til denne menu ( Ja det er her Talisker kommer ind i billedet). Vi havde ikke mulighed for at overnatte da det var for tidligt på sæsonen men selv området, teltet og mad/drinks har jeg tjekket ud for jer.

Se lige udsigten og teltet er altså rigtig fint indrettet og så kan man ellers bare sidde og nyde udsigten her fra sin terrasse med lidt Talisker i koppen enten som cocktail eller bare helt ren. Det er da luksus.

Der var dækket smukt op og maden er et kapitel for sig. Virkelig lækker og med og lavet under åben himmel. Det er der også noget fantastisk over ikke?

Før vi spiste, besøgte vi Gisslingö som ligger en kort bådtur fra Fejan. Her var vi på en kort vandretur og smagte på de gyldne dråber fra Tallisker. I turen som I kan booke er der inkluderet en vandretur på Gisslingö inden afrejse – der er så smukt  og det er vildt at man ikke skal længere væk for at opleve den fine natur.

Uden at det her skal lyde som en større salgstale ( jeg synes nemlig billederne taler for sig selv ) så koster det 3490 svenske  for 2 personer. Det er noget i retning af 2500 danske. Dvs 1250,- pr mand/kvinde. Det er f***** billigt for hele den oplevelse. Så hvis nogen mangler en rejsepartner vil jeg godt med igen.

Du kan finde alle oplysninger og booke  på Scandinavian Detours.

 

Marianne
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *