3 slags morgenæg - Travel Junkie

3 slags morgenæg

Spejlæg

Det nemmeste æg i verden er spejlæg. Får jeg det på hotel beder jeg dem altid stege det på begge sider da vil være helt sikker på at det har fået nok. Hjemme laver jeg det helt almindeligt “sunny side up). Deler æggene på en varm pand,e ikke for varm ( du kan se det når du putter olie på- deler olien sig er panden for varm) og steger dem indtil æggehviden er helt hvid og blommen stadig er flydende.

Omelet med fyld

Pisk 2 æg og lidt mælk, salt og peber  ingredienser sammen med et piskeris eller en gaffel og hæld det på en middel varm pande.

(Er dit fyld vådt f.eks  tomater, løg eller peberfrugt. Så svits det lige først og tag det af panden igen.
Gør panden ren og tænd ved middel varme).

Når æggemassen er ved at sætte sig, men den stadig er våd hælder du ingredienserne på og kan evt lige skrue op det sidste minut.

Tag en lang paletkniv og vend den ene halvdel af omeletten hen over den anden.

Hæld forsigtigt omeletten af panden så den ikke går i stykker men husk at skulle det ske smager den fantastisk alligevel.

Bagt avocado med æg

Denne ret er for nogen en smule fed og man skal lige over den der hurdle, at man måske synes det er mærkeligt at bage en avocado. Men prøv det. Der er protein og fedt på den gode måde og jeg plejer at spise det med tabasco for lige at bryde fedmen.
Tag en stor avocado og del den i 2. Måske er du nødt til at fjerne lidt af avocadokødet for at få plads til et æg. Tag et lille økologisk æg og slå det forsigtigt ud i den udhulede avocado.
Bag den i en varmluftsovn ved 180 grader  i 15 minutter.

 

 

 

 

 

Related Posts

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *