Boller i karry og kokosmælk // Thailand - Travel Junkie

Boller i karry og kokosmælk // Thailand

Denne opskrift er ikke bare sundere end den traditionelle boller i karry, den smager også bedre. Jeg spiser sjældent svinekød og derfor er det helt naturligt at skifte svine/kalvekøddet ud med kylling. Kyllingekødbollerne kan jo varieres i det uendelige og spises op og ned, samtidig er de lettere og falder ikke så tungt.

Denne version er mild og meget familievenlig og man kan få den endnu mere asiatisk hvis man bruger en anden karrypast evt. en rød eller grøn, og tilsætter en masse grøntsager. Denne her ligger sig tæt op ad det vi kender, og det kan være en fordel hvis ikke hele familien er eventyrlysten med de traditionelle danske retter.
Jeg serverer selvfølgelig med blomkålsris og husk toppings for følelsen af Thailand.

[kindred-recipe id=”9471″ title=”Boller i karry med kokosmælk”]

 

Følg min Instagram @foodjunkiedk for sund  madinspiration fra udlandet

marianne
Related Posts

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *