Grøn Karry med inspiration fra Thailand - Travel Junkie

Grøn Karry med inspiration fra Thailand

Jeg talte for et par år siden med Køkken manageren på et stort 5 stjernet hotel i Thailand der fortalte mig, at for at en grøn karry, suppe eller en anden Thailandsk ret skal smage rigtigt ( i Thailand) skal du ramme 4 tangenter (stærkt, salt, sødt og surt på samme tid), og hvis noget mangler tilsætter de det i form a diverse chilisaucer osv.
Det thailandske køkken er ikke det nemmeste at gøre sundere. Udfordringen er kokosmælk, sukker og ris.
Jeg bruger altid kokosmælk light og laver blomkålsris som tilbehør istedet for almindelige ris. Jeg kan godt lide en karry fuld af smag, så foruden den færdigkøbte karrypasta, tilsætter jeg altid ekstra krydderier som citrongræs, chili og hvidløg.
Der er ikke nogen herhjemme der tænker at denne ret er fedtfattig og man bestemmer jo også selv hvor meget “sovs”man hælder på.

[kindred-recipe id=”9472″ title=”Grøn karry med grønne grøntsager”]

Følg min Instagram @foodjunkiedk for sund  madinspiration fra udlandet

marianne
Related Posts

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *