Haydari dip - Travel Junkie

Haydari dip

Man kan efter min mening spise Haydari til ALT, man skal bare lige have i mente at den er ret kraftig i smagen og kan hurtig blive overdøvende. Den passer godt i sandwich eller bare som dip til grøntsager.
Man kunne hele min ungdom ( og sikkert stadig) få den i en rigtig god grønthandler i Aarhus – Kloster Grønt, mener jeg den hedder. Den ligger i hvert fald i Klostergade.
I de år hvor begge mine søstre boede i Aarhus, bad jeg dem altid køre ned og hente noget Haydari dip til mig. Så jeg er sikker på at Rikke som stadig bor der, bliver glad nu hvor hun kan se at jeg kan lave det selv. Især fordi den ligesom bliver hængende  🙂 Men den er det værd. Det lover jeg!
Både smag og konsistens kommer meget an på fetaosten og ikke mindst chiliolien.

[kindred-recipe id=”9499″ title=”Haydari – mellemøstlig dip”]

Jeg fik falafler i går og ville ønske at jeg lige havde haft noget haydari at dyppe i. Der fulgte humus med og den var ganske fin, men jeg manglede lidt spice. Jeg kunne godt ønske mig noget lignende at supplere med istedet for humus når man sådan er på falafelbar.
Falafelretten her er fra Nordisk Falafel på Østerbro. Kender du et godt sted, som en falafel elsker som mig skal prøve?

marianne
Related Posts

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *