Travel Junkie Vs. Food Junkie// Hvad sker der? - Travel Junkie

Travel Junkie Vs. Food Junkie// Hvad sker der?

Jeg var til fødselsdag lørdag, og flere spurgte ind til hvad det nu var for en masse mad der lige pludselig var havnet på bloggen.

Well, jeg startede faktisk allerede for lige præcis et år siden med at lave mad. Altså jeg har jo altid lavet mad bare ikke helt så sund mad. Men blev efter en beslutning om at tabe mig og passe bedre på min krop mere kreativ til at lave sund mad. Jeg tabte mig en del og blev positivt overrasket over, at jeg var vild med at  selv lave sund mad, og allerhelst varianter af retter, jeg har fået i udlandet (man er vel Travel Junkie). Jeg er glad for dansk mad, men synes generelt det er meget tungt. Min kærlighed til kartofler kommer jeg dog ikke uden om, så jeg sniger dem ind hvor jeg kan også i retter fra udlandet.

Så det er ikke noget nyt. Der har bare været meget af det i den sidste tid pga. at jeg ikke har kunnet rejse pga. Jans sygdom, og så er det jo januar hvor vi altid har mere fokus på den slags sundhed. Men bare rolig foråret er spækket med rejser og oplevelser, så der kommer gang i rejsedelen igen.

Så det kommer til at fortsætte, da det optager mig rigtig meget. Jeg går meget ud og spiser både herhjemme og selvfølgelig på mine rejser, og de oplevelser vil jeg jo også gerne dele med jer.
Jeg er jo hverken uddannet kok, ernæringsekspert eller andet smart og laver jo derfor kun mad ud fra egne præferencer og erfaringer og derfor er der heller ikke udregnet kcal og den slags. Hvis der er en fællesnævner for det mad jeg laver er det at det er forholdsvist sundt. Jeg er ikke fedt forskrækket og jeg elsker smag og farver og især konsistens. Jeg elsker noget der knaser!

Hvis nogen er interesseret i kager og den slags kan jeg allerede nu afsløre at det bliver aldrig sådan en bage blog, og det er ikke fordi det ikke er sundt. Jeg er bare ikke god til at bage, er ikke specielt vild med det søde køkken og det er derfor svært at finde passionen, men lidt sunde snacks, sund brød osv. bliver det til.

Jeg har oprettet en ny profil på Instagram kun med mad @foodjunkiedk for dem der hovedsageligt er interesseret i det. Så på Instagram er det altså nu adskilt, men her på bloggen er der lidt af hvert. Men det skulle være let at finde rundt i, og her klikker I jo selv ind hvis I har lyst.

Og for at det ikke skal være nok er der nu også en kategori på bloggen der hedder copenhagenjunkie.dk hvor jeg deler til restauranter, hoteller og andre sjove ting i København.

Og hvorfor hedder det så alt sammen noget med Junkie? Jeg ved det er et negativt ladet ord – I hvert fald når det står alene. Faktisk betyder det jo bare at man er afhængig af noget, at man ikke kan få nok. Det har altså ikke altid noget med narkotika at gøre. Jeg overvejede dog på et tidspunkt at lave endnu en kategori omhandlende vin, som jeg også interesserer mig en del for, men kan godt se hvordan lige præcis den sammensætning ikke er super heldig.

Èn sidste ting – Jeg savner at høre fra jer enten her eller på Instragram. Et like, en kommentar bare et eller andet der gør at jeg kan se i læser med derude. Nogen gange føler jeg I er meget langt væk og det kan kun gøre bloggen bedre hvis I giver lidt feedback en gang i mellem.

/M

 

 

 

 

marianne
Related Posts

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *