Den obligatoriske nytårstale - Travel Junkie

Den obligatoriske nytårstale

Kære bloglæsere – allerførst tak fordi i læser med. Der har i 2017 været over 300000 unikke læsere på min blog og flere millioner sidevisninger. Nogle har blot lige været inde og kigge en enkelt gang og andre ( sikkert jer der læser med en dag som i dag) kommer tit på besøg.

Hvis I følger fast med eller måske bare en gang imellem, så ved I at det har været et hårdt år, og i det her indlæg er det naturligvis tid til at gøre status. MEN for ikke at hoppe ind i 2018 med en negativ energi, har jeg besluttet mig for at gøre status over de positive ting der er i 2017. De hændelser som jeg er taknemmelig for, i stedet for endnu engang at fortælle om manglende selvværd, vægttab, krise i forholdet, og sygdom i familien. Det vender vi tilbage til næste år, men vi hopper sgu ind i 2018  med ja hatten på.

2017 var året hvor jeg fik nye venner – altså sådan rigtige veninder. 2 styks endda.  Jeg ved ikke om jeg tror på skæbnen eller energier der mødes. Jeg ved bare, at jeg tiltrak lige præcis de mennesker jeg havde brug for at møde på de tidspunkter i livet. Måske gjorde jeg plads, fordi jeg skilte mig også af med en veninde som i bund og grund bare ikke ville mig det godt.

Jeg fik via bloggen rejst meget især det første halve år og kom til steder i verden jeg sikkert ikke var havnet ellers. Også på disse ture fik jeg nye bekendtskaber som jeg håber udvikler sig i 2018 når jeg igen er på farten. Rejselysten er kun blevet forstærket især efter at have været fastlåst i dk det sidste kvartal af 2017.
Travel Junkie har abstinenser, et solskinsfix er tiltrængt.

Jeg fandt en coach, som har være uvurderlig i den rejse jeg har været på, og en af de mange ting han lærte mig var at det er ok at værne om sine bløde værdier, ok at vise sårbarhed, man dør ikke af det. nærmere det modsatte, og at det man dyrker det vokser. Jeg kom til at kende mig selv og mine reaktioner bedre og tog beslutningen om at hver dag blive en bedre udgave af mig selv.

 

2017 var året hvor Jeg også fysisk flyttede mig på alle punkter.

Min vægt og mit selvbillede flyttede sig. Jeg flyttede selv og boede 3 måneder på STAY væk fra Jan og Bredgade. Skulle det være positivt? og er det noget at være taknemmelig for tænker du måske? Ja, det var den bedste beslutning jeg kunne tage i en given situation, og jeg fandt tilbage til MIG. Min personlighed som jeg måske havde mistet lidt gennem 11 år i det samme parforhold.

Jeg føler trods den sygdom Jan har og den behandling han skal igennem næsten at jeg er nået op på toppen af det bjerg jeg har besteget den sidste tid, og når jeg når op bliver jeg nok stående og nyder udsigten lidt inden jeg begynder nedstigningen som jeg håber bliver noget nemmere.

Hvad er mine planer for 2018?

 Ja først og fremmest skal vi have Jan rask så vores lille familie kan komme videre i livet sammen. Jeg skal på farten igen ud og se verden. Hvilke lande er på min liste? Ja alle dem jeg ikke har været i endnu selvfølgelig.

Jeg starter året med en detox… åh nej endnu en juicekur tænker du nok. Men nej nej mere sådan en overordnet detox af mit liv.

Der skal ryddes lidt ud i de usunde spisevaner – ikke at jeg går på en 100 dages kur igen – men kigger blot lige livsstilen lidt efter i sømmene. Fortsætter med meget mindre kød.
Der skal ryddes op i mine ting og jeg starter uge 1 med at rydde op i mit klædeskab og skille mig af med alle unødige ting. Jeg skal lande på 100 stk. tøj i alt. F*** det bliver svært, og det bliver dokumenteret på video. Det samme gør min detox af lejligheden (og nej det kommer ikke til at involvere teenagernes værelser desværre, for der befinder ca. 60% af lejlighedens rod sig) og ikke mindst skal jeg have styr på min økonomi. Den trænger i den grad til en detox.

Det lyder måske drastisk og som et af de der nytårsforsæt man ikke kommer til at holde, men jeg husker tilbage på den tid hvor jeg boede i hotellejlighed i foråret, med kun få af mine ejendele og kun det mest nødvendige tøj som den mest produktive,  og det gav ro i sjælen. Jeg vil skille mig af med unødvendige ting der ikke giver mig noget, og gøre plads til nye men knap så mange. Jeg hader rod fysisk rod, psykisk rod. Jeg kan ikke tænke, handle eller fungere i rod – sådan er det bare! Og at rydde fysisk op hjælper også de psykiske rod – Trust me!

Rent praktisk betyder det at jeg i 2 måske 3 måneder kun må bruge penge på de mest nødvendige ting. Dvs. mad og den slags. Jeg må IKKE købe tøj, make-up, behandlinger ( dvs. ikke negle, ikke vipper ikke hår. Jeg må ikke bruge penge på træning ( det er gratis at løbe på kastellet har jeg hørt), og jeg må ikke bruge penge på biograf, cafe, restaurant besøg i perioden, og det er min klare intention at give jer en kort ugentlig status på det og hvad der ellers lige foregår i mit liv. Der skal skæres ind til benet. Jeg håber at finde ud af at jeg slet ikke har brug for alle de ting.

Kort sagt jeg vil gerne prøve at tænke mig lidt mere om i 2018. Jeg synes jeg er blevet givet et vink med en vognstang om hvad der er vigtigt her i livet, og det vil jeg gerne prøve at dyrke noget mere. At værne om familien, at sige os i stedet for jeg. Jeg bliver irriteret på vores teenagere når de piller for meget i egen navle, men hvem er jeg at dømme de har det jo ikke fra fremmede.

Al denne oprydning skulle formentlig gerne frigive noget energi og overskud til alt muligt. Overskuddet skal jeg bruge til at være der for Jan og selvfølgelig pigerne, og energien skal jeg bruge til at få fart på min business der på trods af alle de dejlige bløde værdier jo er nødvendig for at få hjulene til at dreje rundt.

Sidst håber jeg at se en hel masse mere til jer herinde og husk i kan altid skrive og spørge om rejsetips og andre ting her på bloggen.

GODT NYTÅR!!!

 

Related Posts

6 Discussion to this post

 1. Nevenca siger:

  Kære Marianne – Tak for din hilsen til alle os læsere, og ikke mindst tillykke med de flotte læser tal og side visninger… Det er en fornøjelse at følge din blog med ALT hvad den indeholder.! Til sidst vil jeg ønske dig og alle dine nærmeste et godt nytår, samt det bedste og kun det bedste i al fremtid, særligt i alt hvad der vedrører Jan’s sygdom..!!
  Mange varme tanker og kærlige hilsner fra Nevenca

 2. Nevenca siger:

  Tak Marianne ❤️

 3. Helle siger:

  Rigtig godt nytår til jer alle❤️

 4. Gitte Norlyk siger:

  Kære Marianne,
  Elsker din åbenhed og ærlighed.
  Håber vi mødes en dag – igen ;-).

  Rigtig godt nytår.
  Kh Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *