Foråret lader vente på sig

Så blev det første april og vi venter stadig på foråret. Jeg så i fjernsynet at sidste år på denne dag var der 21 grader – Kan det virkeligt passe?
Jeg har holdt lidt påskeferie, og der har derfor været lidt stille på bloggen. Men det er stilhed for storm det lover jeg. Der sker ting og sager, men først lige en sag der skal afsluttes.

Det er ikke kun pga. det dårlige vejr jeg har ventet på i dag. Jeg har også ventet pga. at jeg jo lavede den aftale med mig selv i starten af januar at jeg ikke måtte bruge penge på mig selv, og alle mulige unødvendige ting. At jeg lige skulle få styr på min økonomi. Jeg har brudt det 3 gode gange, men jeg synes selvfølgelig godt det kan forsvares. Jeg har IKKE købt nyt tøj. Jeg havde et tilgodebevis til Zara og Magasin, som jeg selvfølgelig brugte på 2 sorte items. Så nu må jeg bruge penge igen, altså lige så snart jeg har tjent nogen :-).

Bluse her, Bukser her

Første gang jeg brød “traktaten” var da jeg sidst i februar meldte mig ind i Cramers Studie hvor jeg træner 3 gange om ugen -nogen gange 4. Selvom det var lidt noget rod i starten pga. at jeg var fraværende pga. Jans behandlinger, så er det de bedste penge jeg har givet ud længe. Det er et 5 måneders forløb og jeg kan faktisk allerede mærke stor forskel og det er SÅ motiverende for mig at det er lige rundt om hjørnet. Marie Louise Cramer og hendes mand Lars er de sødeste mennesker og ikke mindst dygtige. Jeg er vild med det sted.

Og nej det er ikke reklame jeg betaler selvfølgelig for min dejlige træning

Anden gang var da jeg ikke kunne holde ud at se mere på mit hår, jeg havde en udgroning på  6 cm leverpostej – not pretty. Jeg lavede en nødløsning, hvilket var dumt, da det helt sikkert ikke er gjort som jeg kan lide det. Det er meget stribet og skal laves om. Så enten skulle jeg have brugt det det koster der hvor jeg plejer at gå og haft tålmodighed, i stedet for at tage den første og bedste og ikke mindst billigste frisør. Det er jo ikke det sundeste her i verden at afblege sit hår ofte,  så nu skal jeg også bruge penge på en klipning oveni en ny omgang reflekser – Typisk. Det der sker med pandehåret ude i siden, er jeg selv skyld i…

 

Og sidst med ikke mindst har jeg købt bagegrej – jo sgu. Jeg har altid sat en ære i ikke at bage, men nok mest fordi jeg ikke har ku finde ud af det og der har da også været lidt kiksere i mellem MEN den er ved at være der og jeg er så modig at medbringe den ene kage til Påskefrokost i dag… så må vi høre dommen og er den god kommer opskriften her på bloggen. Man kan ikke være helt så kreativ når man bager og der er også noget med en bestemt rækkefølge ting skal laves i – det er der det bliver svært for mig. Jeg er også virkelig fristet til hele tiden at lukke ovnen op og se hvordan det skrider frem.

 Marianne
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *