Ti ting der undrer mig

Ja Travel Tuesday er I dag blevet omdøbt til Ti Ting eller Ten Things hvis vi skal bruge det engelske. Men altså 10 ting der undrer mig, eller ligger mig på sinde.

 1. Vejret Jeg forstår ikke hvad der sker med det vejr. Vi skriver 20 marts. Næsten en måned inde i foråret og vi har nærmest isvinter. Flot men koldt.
 2. Folk der svarer nej til alle spørgsmål jeg spørger om på Instagram stories ….. HVER GANG
 3. At nogen mennesker først finder deres pung frem henne ved kassen når ekspedienten har slået alle varer ind. Det KAN jo ikke være en overraskelse at man skal betale for sine varer – eller?
 4. Hvorfor ALLE teenagere er så svære at få til at hjælpe med noget som helst der indebærer oprydning eller rengøring… De fleste i hvert fald.
 5. Hvorfor vi bruger så meget salt til vejene når det sner her i city. Sand fungerer fint og er bedre for hundenes poter.
 6. Hvorfor Castberg og Co i Masterchef skal se så underfundige ud når de smager på maden. Det peaker ligesom der eller…
 7. Min hund kan klokken, eller har i hvert fald et præcist indre ur. Den vækker mig på præcis samme tid hver morgen og står klar ved skålen samme tid hver aften.
 8. Hvorfor ( og det her undrer mig dagligt) de fleste mennesker der kører på cykel i København K kører virkeligt dårligt og uden at tage hensyn til andre i trafikken. Jeg forstår ikke der ikke er flere der kommer til skade.
 9. Jeg tror at Rigshospitalets 7/11 må være den af butikkerne der sælger allermest i hele dk måske lige med undtagelse af hovedbanen og lufthavnen…. men stadig.
 10. Jeg har jo “aftalt” med mig selv at jeg ikke må bruge nogen penge på mig selv i første kvartal af 2018, og der har mere end nogensinde været ting jeg ønsker mig. Jeg har “kun” brudt løftet 5 gange. Hvilket jeg selv synes er ret godt.

 

Er der noget som helst  der undrer dig, så skriv dem gerne i kommentarfeltet.

En sidste ting der undrer mig er den der lille grønne plet der altid kommer i et billede når man tager mod solen.

 

Marianne
Share:

1 Comment

 1. Nevenca
  20. marts 2018 / 19:32

  He he 🙃 Jeg undrer mig også…
  1. Om hvorfor de samme mennesker som aldrig har pungen klar til betaling, også ALTID stiller sig for enden af båndet OG tjekker bonen, inden de har pakket varerne i poserne…
  2. Hvorfor man ikke tar kampen op med sit barn inden man går ud af døren, så barnet ikke har strutskørt og ballerina sko på og en lille jakke på, når det nu skal på tur i sne, sjap og generelt i kulde…
  3. Hvorfor det er ok at at børn må lege gemmeleg i og under hylderne i supermarkedet imens forældre handler…
  4. Hvorfor folk undrer sig over at jeg ikke har det store tilhørsforhold til Chile, hvor jeg er født på trods af jeg har boet i DK i 43 år…
  5. Og er det virkeligt så mærkeligt, at jeg altid ber om at få skåret fedtet fra min flæskestegssandwich, de få gange spiser en…
  6. Hvorfor skal der som regel være oregano på pizza…
  ja sådan kunne jeg nok blive ved 😬

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *