Porcherede æg// Få dem helt perfekte - Travel Junkie

Porcherede æg// Få dem helt perfekte

Jeg har den sidste uge eksperimenteret lidt med at lave pocherede æg på flere forskellige måder. Eller dvs. faktisk kun to måder. Jeg kalder dem for den nye og den gamle metode – Der findes sikkert også andre.
Det jeg kalder den gamle metode, er når man dumper et udslået æg ned i en gryde med vand og lidt eddike, mens det hvirvler rundt ved høj fart. Jeg må ærligt tilstå, at jeg bedst kan lide den “gamle”, og det er fordi jeg synes de bliver lidt for pæne i det, på den nymodens metode – Der hvor man slår ægget ud i en skål med plastikfilm og laver en lille pose. MEN det er smart det der med filmen, hvis man skal lave mange af dem og smagen er altså den samme.

Jeg har beskerevet fremgangsmåden på de 2 metoder her i opskrifterne

[kindred-recipe id=”9716″ title=”Porcherede æg på den gammeldags facon”]

[kindred-recipe id=”9718″ title=”Porcherede æg på den nye måde”]

 

Her et billede af æg lavet på den gamle facon. Det bliver bare lidt pænere synes jeg.

Følg min Instagram @foodjunkiedk for sund  madinspiration fra ind og udland.

marianne
Related Posts

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *