Lidt tættere på // Travel Junkie Junior

Nu er det efterhånden noget tid siden at jeg har skrevet et indlæg her på bloggen. Jeg har en masse ideer, men synes det hele bliver meget upersonligt.

Hvad er der ved at læse en blog, hvis man ikke aner noget som helst om den person der skriver de indlæg DU læser.

Så inden mine andre indlæg kommer, så har jeg valgt at lave en ”5 ting du måske ikke lige vidste om mig” for at tage jer tættere på mig som person.

Jeg er meget gavmild

 • Jeg har altid fået at vide at jeg er en rigtig gavmild person. Jeg elsker at give, også selvom jeg ikke får noget tilbage. Jeg ville hellere bruge mine sidste 20kr. På en ven der ikke har nogle penge end at jeg selv skulle bruge dem. Det er der mange der har udnyttet og jeg er derfor blevet mindre gavmild overfor mine ikke så tætte venner og veninder, men mine tætteste oplever det dog stadig.

 

Jeg har nikkel allergi:

 • Jeg har nikkel allergi og det vil sige at jeg ikke kan tåle noget der har med nikkel at gøre. Folk tror ofte tit, at det kun er i smykker, men det er også i mad. Jeg kan slet ikke tåle chokolade og det bliver folk tit meget chokerede over. Og siger ”ej det må være trist” men kan hellere ikke lide det, så det ok.Hvis jeg går med nikkel eller spiser noget med nikkel får jeg enten; udslet, mit ansigt hæver op eller jeg får sværere ved at trække vejret.

 

Jeg husker ALT jeg spiser:

 • Hvis jeg har et talent, må det være dette. Jeg husker alt jeg har spist, især på ferier. Jeg husker hvor vi spiste, hvad jeg fik og hvad de andre fik (også selvom det er 7 år siden) Jeg elsker mad og det er nok derfor jeg kan huske hvor vi spiser og hvad vi spiser, så jeg kan komme tilbage en anden gang.

 

Jeg ser stadig tegnefilm:

 • Alle der kender mig godt, ved at jeg ELSKER tegnefilm mere end noget andet. Jeg vil hellere se en tegnefilm end en rigtig film. Jeg ser Scooby Doo mindst en gang om dagen og held og lykke med at finde noget Scooby Doo jeg ikke har set. Jeg kan lege/være voksen på mange andre punkter, men lige det her kommer jeg ikke til at ændre.

 

Jeg er dårlig til at være alene:

 • Jeg kan virkelig ikke være alene og udover det er jeg også dårlig til det. Jeg har simpelthen ikke nogle hobbyer og derfor ender det bare med jeg bliver sur og går i seng. Når min kæreste er hjemme, så har jeg en at være sammen med, men han er ikke hjemme lige nu og det er virkelig kedeligt at være alene nogle dage.

Ekstra fact: Hvor jeg har mit hår fra?:

 • Der er mange der ikke ved hvor jeg har mine store krøller fra og dem har jeg altså fra min far. Min far er mulat og har også selv små krøller. Jeg har ikke fået sååå mange af de afrikanske gener, men håret har dog jeg fået lidt af.

Knus fra Travel Junkie Junior.

Hvis i vil følge mere med i mit liv så følg med på Instagram @josephinegmadsenJosephine Madsen
Share:

3 Comments

 1. Kamilla
  22. februar 2018 / 0:17

  Kommer til at tænke på om du kender til curly Girl metoden? Du har et fantastisk hår og kan kun forestille mig hvor lækre din krøller ville blive med den metode. Jeg har selv krøller og metoden har gjort mine krøller langt pænere 😊 Så bare et lille tip hvis du nu ikke kendte til den 😄

  • Josephine
   Forfatter
   25. februar 2018 / 15:11

   Hej Kamilla. Har aldrig hørt til denne metode, men vil helt klart kigge nærmere på det! Tak for tippet 😉

   • Kamilla
    11. marts 2018 / 23:53

    Det var så lidt 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *